Η Εταιρία "Κωνσταντίνου Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε" εδρεύει στις Σέρρες από το 1969. Είναι μια εισαγωγική εταιρία που διαθέτει τα καλύτερα επώνυμα ξύλινα δάπεδα παγκοσμίως γνωστά, κατασκευασμένα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και μοντέρνου σχεδιασμού. Με αυστηρά κριτήρια επιλέγουμε άριστα επεξεργασμένα ξύλα για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Επιλέξτε άνετα από την μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε.

 

Από εκλεκτές ποικιλίες ξύλων: Δρύς, Doussie, Garapa, Hevea, Jatoba, Kempas, Tauari, Bamboo ώστε να εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Προσφέρονται σε πάχη από 14-22mm για καρφωτή ή κολλητή τοποθέτηση. Διατίθενται σε πλάτη σανίδων από 6-22cm και σε μήκη έως 2,5m, ανάλογα με το είδος του ξύλου. Ταξινομούνται ανάλογα με τη φορά των νερών του ξύλου (ισόβενο - φαρδύβενο), με την χρωματική τους ομοιογένεια και με το μέγεθος των ρόζων. Είναι ελεγμένα για τη σωστή εφαρμογή, το ποσοστό της υγρασίας και την ποιότητα της κατεργασίας τους.

 

Για χώρους με ειδικές απαιτήσεις, υπάρχει δυνατότητα τεχνητής παλαίωσης ή εμφανούς αρμού κατά μήκος των σανίδων. Για την τελική τους επιφάνεια μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ακρυλικά, οικολογικά και βιολογικά (λάδι - κερί) βερνίκια.

 

Ολόκληρη η γκάμα των δαπέδων τοποθετείται από έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, υπό την επίβλεψη της εταιρείας, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα και τη μέγιστη αντοχή στον χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: 6χλμ Σερρών - Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνα: 2321075700, 2321075793

Email:info@konstantinoufloor.gr


cafe living room loft style