Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες από όλη την Ελλάδα. Στέλνουμε τα προϊόντα μας από το 1969 σε πελάτες σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μοναδικές Τιμές και δυνατότητα αποστολής σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Tα ξύλινα δάπεδα μπορούν να τοποθετηθούν με τρεις τρόπους: καρφωτά, επικολλητά και κολυμβητά. Στο παρελθόν υπήρχαν σαφείς κανόνες σχετικά με το πώς τοποθετείται κάθε τύπος ξύλινου δαπέδου: Τα παραδοσιακά μασίφ παρκέ πάχους μεγαλύτερου των 20 mm ενδείκνυνται για τοποθέτηση με κάρφωμα, τα λεπτά μωσαϊκά παρκέ για επικόλληση και τα αντικολλητά παρκέ για κολυμβητή τοποθέτηση. Σήμερα, με την ποικιλία ξύλινων δαπέδων που υπάρχει στην αγορά, ο τρόπος τοποθέτησης εξαρτάται επίσης από τις ιδιαίτερες συνθήκες του χώρου, τη χρήση, για την οποία προορίζεται το δάπεδο, και το είδος της βάσης του.

 ************************************

 Για την αποφυγή σφαλμάτων θα πρέπει ο τρόπος, ο σχεδιασμός και ύψη να είναι προκαθορισμένα. Η πλέον ιδανική επιφάνεια ως προς την πρόσφυση για την τοποθέτηση είναι το δάπεδο από μπετόν-τσιμεντογωνία. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στις συνθήκες υγρασίας κατά την τοποθέτηση και το χρονικό διάστημα ως την κατοίκηση του χώρου. Οι σανίδες πρέπει να τοποθετηθούν στο χώρο όπου η υγρασία είναι ανάμεσα στο 50%-60%. Το πάτωμα μπορεί να καθαριστεί με νερό και ουδέτερο σαπούνι. H τοποθέτηση των διακοσμητικών υλικών είναι εύκολη και χαμηλό κόστος. Συνοδεύονται ειδικά γωνιακά τεμάχια καθώς και από τα αντίστοιχα υλικά τοποθέτησης, κόλλες και αρμοστόκους.